Nå er det åpent for kjøp av TRIMTEX tøy

Postet av Telenor Bedriftsidrettslag Oslo den 23. Apr 2024

Nå er TIF sin Trimtex nettbutikk åpen! Den kan du finne her: https://shop.trimtexcustom.no/pages/teamstore-teleidrettsforbundet-2589

Siste frist for bestilling er søndag 5.mai kl.23.59.

 

Verdt å merke seg er at nettbutikken vil kun være åpen én gang i 2024, og det er nå. Den vil derfor inneholde hele sortimentet vårt av både sommer- og vinterbekledning.

Nyhet av året er Fusion hettegenser dame/herre, som er en fritidshettejakke med lommer og "avslappet" passform.

 

Den andre justeringen er at vi vil operere med to rabattkoder:

Den ene gir 50% rabatt, og skal brukes ved varekjøp mellom 1-2000 kr.

Den andre gir 1000 kr avslag, og skal brukes ved varekjøp fra 2001 kr og mer.

 

Denne begrensningen gjøres for at lokallagene skal ha mer forutsigbarhet mhp. hvor stor kleskostnaden blir (maks kostnad pr. medlem vil da være 1000 kr) og unngå at rabatter misbrukes ved at enkelte handler inn til flere enn seg selv (noe som dessverre har vært tilfelle tidligere).


Det er ikke mulig å bruke begge rabattkodene på samme kjøp. Om du bruker feil rabattkode og dermed oppnår en større rabatt enn du skal, vil du bli fakturert for mellomlegget i etterkant.

Det er maks én ordre pr. bruker.


RABATTKODER SENDES TIL BETALENDE MEDLEMMER VIA MAIL.
Søknad om garderobeskap 2024 for de som sykler og løper til Fornebu

Postet av Telenor Bedriftsidrettslag Oslo den 2. Apr 2024

På Fornebu har vi et antall trimgarderober med tilhørende dusjer og varierende grad av tørkemuligheter. Vi administrerer tildelingen av skap for blokkene D, J og K. I disse har vi tilsammen 374 skap det er mulig å søke på for ett år av gangen.  Ved tildeling prioriteres fast ansatte og de som sykler/løper til jobb oftest. Her går vi ut ifra at den enkelte fyller ut skjemaet på ærlig vis, sånn at fordelingen blir mest mulig rettferdig. 

Du finner et eget menyvalg for trimgarderober hvor du kan registrere din søknad. Tildelingen vil skje fortløpende utover året.


Dere finner trimgarderober følgende steder:

Blokk D: 2 damegarderober i D2c med et separat rom for tørking. 2 herregarderober i D1 der det må brukes nøkkelkort for å komme inn (adgang må tildeles). Disse garderobene har et opplegg for tørking av klær.

Blokk J: 2 små herregarderober i J1f og 2 herregarderober i J1e. 1 damegarderobe og 1 herregarderobe i tilknytning til treningssenterets garderober i J2c. Her må adgangskort brukes. De som er medlem på treningssenteret vil ha adgang ellers må dette tildeles.

Blokk K: 1 dame- og 1 herregarderobe i K2c.


Husk også å melde deg på Sykle til jobben kampanjen som starter 3. mai. Deltakelse er gratis for oss.1 Kommentar